Presentació

Ens trobem en un moment històric en el qual coincideix per una banda la major agressió fins al moment viscuda per part de l’estat i els poders econòmics, i per una altre banda, la major desmobilització i desorganització social. Això es deu a 30 anys de confiar en organitzacions, sindicats i partits que l’únic que han fet ha estat perfeccionar aquelles institucions que controlen les nostres vides pel seu propi interès i també fomentar la desorganització i la desmobilització social a través de la representació, el delegacionisme i la utilització d’estructures jeràrquiques que tenen com a única finalitat convertir-nos en individus aïllats, dependents i incapaços d’assumir el control de les nostres vides.

Davant aquest context nosaltres decidim organitzar-nos per fer front de forma col·lectiva, solidària, horitzontal i autònoma a tot allò que ens condiciona, també per arribar a criteris i opinions comuns i difondre el nostre punt de vista de la realitat i del fets que hi succeeixen.

Per tant em pres la determinació de trencar amb la rutina generalitzada de passivitat i submissió. Un canvi de veritat mai s’iniciarà en les mateixes estructures que van generar el problema, per això trenquem amb tot i iniciem el nostre propi camí.

Grup Anarquista Seny i Ràbia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s